Kod nas možete nabaviti opremu i mašine renomiranih proizvođača


 

CSF pumpe visokog kvaliteta izrađene i dizajnirane prema zahtevima prehrambene i farmaceutske industrije. Sedam modela pumpi dostupnih u preko 700 različitih varijanti zavisno od potreba kupaca. 
Iz ponude izdvajamo: Sanitarnu centrifugalnu pumpu serije CS-CSA specijalno dizajnirane sa modularnim komponentama, u celosti izrađenu od nerđajućeg čelika AISI 316L, kapaciteta do 200m³/h. 

OMAC pumpe se zbog vrhunskog kvaliteta koriste širom cele planete i to u oblastima prehrambene, vinarske, farmaceutske industrije. To su pumpe koje poseduju 3A sertifikat, izrađene od nerđajućeg čelika AISI 316L. Idealna opcija za viskozne proizvode. Svesni potrebe tržišta kompanija OMAC odlučuje da zadovolji potrebe standarda kvaliteta ISO 9001:2000 koji dobija 2005. godine. Testiranja svih pumpi vrši se na mernoj CNC mašini koja zadovoljava realna stanja eksploatacije, završni test svake pumpe predstavlja proces gde je radni fluid voda i celokupan proces vrši se u hidrauličnoj test prostoriji.

 

Bardiani ventili namenjeni su za industriju hrane, pića i farmaceutsku industriju. Dizajnirani su za sve vrste sanitarno higijenske aplikacije, sa velikom fleksibilnošću i maksimalnom pouzdanošću. U ponudi su: modulacioni, leptir, kuglasti, dvostruko-zaustavni, by-pass venitili i sl. 

 

Bertoli je kompanija iz Italije koja ima veoma uspešno poslovanje na polju procesne tehnike. Sama tehnologija proizvodnje propraćena je izradom 3D modela svih komponenti, delovi su izrađeni najsavremenijim CAD/CAM sistemima. Celokipni delovi izrađeni su od visokootpornih materijala na habanje koji osiguravaju dugačak i pouzdan radni vek. 
Bertoli se bavi proizvrodnjom homogenizatora različitih kapaciteta, pumpi u različitim izvedbama i sterilizator.

 

Mencarelli je patentirao svoju prvu pumpu napravljenu halodno oblikovanim limom od nerđajućeg čelika 1960. godine. Kompanija se trenutno bavi proizvodnjom visokokvalitetnih centrifugalnih, mono i zupčastih pumpi. Celokupan kvalitet proizvodnje postiže se primene tehnologije hladnog oblikovanja. Pored proizodnje pumpi mencarelli kompanija bavi se i izradom opreme za povezivanje cevovoda kao i različitih tipova ventila od nerđajućeg čelika.